grafisk-design-1
grafisk-design-2

Grafisk design

Har du en god idé, men mangler kompetanse innenfor grafisk design? Del gjerne tanker med oss, så hjelper vi deg med den grafiske utformingen og sørger for at du får et kreativt og profesjonelt uttrykk på dine trykksaker.


KONTAKT OSS HER >

Vi er behjelpelig med prosjektledelse fra idé til ferdig produkt, der vi kan forvandle tanker, ideer eller skisser til et presentabelt og attraktivt sluttprodukt. Vi deler gjerne vår kunnskap og erfaringer rundt grafisk design med deg, slik at vi sammen kommer fram til et best mulig resultat for dine trykksaker.

Vi bistår med grafisk design på bl.a.:
Vi bistår selvfølgelig med kvalitetskontroll, bildebehandling, trykkoptimalisert repro, retusj, fargestyring og klargjøringer av trykkfiler. 

 
Kontakt oss: 466 10 020 eller send inn skjema under
Se også
Magasin%203

Magasin

rollup

Rollup

visittkort-3-yello-digital

Visittkort

Grafisk design som strategisk verktøy
Grafisk design er et unikt og effektivt verktøy som sikrer synlighet blant kunder. Uansett hvilken bransje man konkurrerer i, så er valgmulighetene for forbrukerne og kundene mange, og kampen om oppmerksomhet er større en noen gang. God grafisk design utnytter virkemidler som form, farge, bilder og typografi for å gjøre en presentasjon eller en trykksak personlig og unik.
 
Det heter seg at man ikke skal bedømme en bok ut ifra omslaget. Men sjansen for at et magasin eller en brosjyre skal bli både lest og likt, er mye større dersom produktet utstråler kvalitet og godt håndverk. God grafisk design skal understøtte budskap og innhold, og være med på å bekrefte posisjonen din ovenfor målgruppen.

Grafisk design kan gi konkurransefordeler
Strategisk bruk av grafisk design bidrar til at man skiller seg positivt ut fra konkurrentene. Riktig bruk av grafisk design er i mange sammenhenger avgjørende for at man lykkes – og vi hjelper deg gjerne med utforming av kataloger, bøker, tidsskrifter, brosjyrer, magasiner m.m. Vi løser komplekse utfordringer og gir deg gode råd, både på det strategiske og tekniske plan.
 
Undersøkelser som er gjennomført bekrefter at strategisk bruk av grafisk design bidrar til økt lønnsomhet i en bedrift. Det har bl.a. gitt konkurransefordeler i form av økt kjennskap, større kundelojalitet og gjenkjøp.

 

Dette sier våre kunder om oss

sitat2
«Da Lillomarkas Venner skulle lage jubileumsbok lette vi etter en grafisk bedrift som kunne lage layout, gi oss gode råd og helst lå i nærheten. Yello Digital ble anbefalt av Groruddalen Historielag, og vi ble ikke skuffet.

Tommy laget en kjempefin lay-out, samarbeidet gikk på skinner og boka Lillomarkas Venners jubileumsbok ble levert i tide. Det kostet kanskje noen kroner ekstra å gjøre hele jobben i Norge, men vi følte at vi hadde full kontroll hele veien. Det var viktig for oss.»

Magne Lindholm, Redaktør av Leve Lillomarka