digitaltrykk

Digitaltrykk

Digitaltrykk betyr ganske enkelt at data overføres digitalt til en digital trykkmaskin. Digitaltrykk er fordelaktig i svært mange sammenhenger, og spesielt gjelder det trykking av mindre opplag og når produksjonstiden er avgjørende.


KONTAKT OSS HER >

Digitaltrykk benyttes gjerne også i tilfeller der man ønsker å benytte seg av variable data. Med digitaltrykk er det enkelt å gi trykksaken din et unikt preg, som f.eks. en personlig hilsen til hver enkelt av tusenvis av mottakere.

Fordeler med digitaltrykk:
  • Oppsettet av maskiner for digitaltrykk er enklere og resulterer i mindre svinn av kjemikalier og papir.
  • Digitale trykksaker kan inneholde variable data, som f.eks. personlig henvendelser, navn, adressering eller nummerering.
  • Ved bruk av digitaltrykk kreves ikke samme tørketid for trykksakene som ved offsettrykk, og trykksakene kan som regel benyttes og distribueres umiddelbart.
  • Ved digitaltrykk blir stykkprisen pr. trykksak ofte langt lavere enn med offset, når opplaget ikke er så stort.

Er du usikker på om du skal velge digitaltrykk eller offsettrykk for trykksaken din, så ikke nøl med å kontakte oss. Vi loser deg trygt fram til et valg basert på behov og forutsetninger, og sørger alltid for at du får det beste produktet til den beste prisen.

 
Kontakt oss: 466 10 020 eller send inn skjema under
Se også
Reklamemateriell

Reklamemateriell

Brosjyre2

Brosjyrer

visittkort-3-yello-digital

Visittkort

Hvorfor digitaltrykk?
Toner er fargen som benyttes i digitaltrykk og denne legges som et tynt lag på utsiden av papiret, i stedet for å trekke inn i papiret som flytende blekk gjør ved offset-trykk. Dette bidrar til høy oppløsning av både bilder og grafikk, og resulterer i kort tørketid. Vi benytter ISO-sertifisert fargestyring, og digitaltrykk gir mulighet til å produsere trykksaker med høy kvalitet på en rask måte.
 
Ønsker du å unngå å trykke et stort opplag i utgangspunktet, er digitaltrykk perfekt. Da kan du heller trykke det du trenger – når du trenger det.
 
Digitaltrykk er svært fleksibelt
Digitaltrykk gjør det mulig å benytte variabel data, som f.eks. å gi hvert trykte eksemplar nummerering, et personlig navn eller en melding. Trykksakene kan enten rilles, falses, hulles eller hjørnestiftes – alle typer innbinding og effekter kan benyttes. Alle typer papir kan benyttes innenfor en formatramme på 76 x 33 cm, som eksempelvis er egnet til trykk av en 6-siders A4-brosjyre.
 

Dette sier våre kunder om oss

sitat2
Createurene har samarbeidet med Yello Digital i mange år, og vi er alltid like fornøyd med resultatet! Torbjørn og Tommy er serviceinnstilte og dyktige. De løser alle trykkoppdrag, både store og små – og leverer raskt. Kan absolutt anbefales!

Rino Larsen, Daglig leder
Createurene reklame og kommunikasjon logo