Bannere

Med bannere kan du enkelt tiltrekke deg stor oppmerksomhet. Bannere kan benyttes til en rekke formål, som å øke bevisstheten rundt en merkevare, synliggjøre et viktig budskap eller til å lansere nye produkter og kampanjer. Bannere kan benyttes både ute og inne!


KONTAKT OSS HER >

Materialvalg for bannere utendørs
For bannere som skal brukes utendørs er det vanlig å bruke PVC eller mesh (som er perforert PVC). Det unike med mesh er at de små, perforerte hullene slipper gjennom luft og derfor reduserer risikoen for at vinden tar tak og river ned banneret. Mesh er således et godt valg dersom banneret er i et stort format og skal henge på et værutsatt sted.
 
Materialvalg for bannere innendørs
Når bannere skal benyttes innendørs, kan du velge mellom PVC eller tekstil. PVC er et solid materiale med lang holdbarhet. Bannere produsert på PVC tåler røff behandling, og kan benyttes både inne og ute. Fordelen med PVC er at den har en glattere overflate som enkelt kan vaskes med klut.
 
Tekstil er et lettere materiale enn PVC. Bannere av PVC er ikke egnet til å brettes, og leveres derfor på rull. Med bannere av tekstil, så kan du enkelt folde og brette de sammen.
 
Et banner er også en rimelig løsning til f.eks. en pressevegg.

 
Kontakt oss: 466 10 020 eller send inn skjema under
Se også
beachflag

Beach flagg

rollup

Rollup

Plakat

Plakater