offset

Offset trykk

Offset-trykk er den metoden som tradisjonelt er mest brukt ved større opplag. Her kan du kombinere vanlig trykk med spesialfarger og lakk på alle typer papirkvaliteter og kartong – innenfor et format på 72×102 cm.


KONTAKT OSS HER >

Det er ikke utelukkende utstyret og trykkmaskiner som sørger for et topp resultat ved offset-trykk. Perfeksjon ligger i de små detaljene, og vi hjelper deg mer enn gjerne med alt fra valg av format og trykklargjøring, til fargejustering og valg av papir.

Noe av det vi produserer med offset-trykk:
Er du i tvil om du skal velge digitaltrykk eller offsettrykk? Ikke nøl med å kontakte oss! Basert på behov og forutsetninger loser vi deg fram til et trygt valg. Vi vil alltid sørge for at du får det beste resultatet til den beste prisen.

 
Bøker

Bøker

Dine bøker blir presentert med profesjonell kvalitet på en tiltalende måte.
Kataloger

Kataloger

Presenterer produktene og tjenestene dine på en organisert og informativ måte med en visuelt appelerende katalog.
Brosjyrer

Brosjyrer

En kompakt og informativ måte å formidle viktig informasjon om ditt selskap, produkter eller tjenester.
Magasiner

Magasiner

Skap flotte publikasjoner som fanger lesernes oppmerksom­het med levende bilder og skarpe tekster.
Kontakt oss

Kontakt

Hvis du trenger hjelp til oppsett, design eller ferdiggjøring, er det bare å kontakte oss. Vi kan rådgive deg fra idé til ferdig produkt.
Kontakt oss: 466 10 020 eller send inn skjema under
Se også
Reklamemateriell

Reklamemateriell

Magasin%203

Magasin

Katalogggg

Kataloger

Hvorfor offset-trykk?
Fordelene med offset-trykk er at man får en jevn trykkvalitet med skarpe og rene flater, samt at man produserer trykksaker med stort opplag på kort tid. Trykkekapasiteten er 16.000 ark pr. time. Vi benytter ISO-sertifisert fargestyring, og offset-trykk er den beste produksjonsmetoden for papirkvaliteter med ujevn overflate.
 
Offsettrykk er også en mer egnet trykkmetode dersom man ønsker bruk av Pantone-farger (spesialfarger), etterbehandling og ved bruk av spesielle effekter på trykksaken – som f.eks. foliering, UV-lakkering og spotlakkering.
 
Alle typer innbinding kan benyttes på trykksakene, og samtlige papirtyper kan benyttes innenfor en formatramme på 72 x 102 cm.