trykkeri

Trykkeri

Yello Digital er et trykkeri i Oslo med over 50 års samlet erfaring. Opparbeidet kunnskap og kompetanse er helt avgjørende for at et trykkeri skal kunne skape trykksaker med høy kvalitet.
KONTAKT OSS HER >

Vi vet at hvert eneste oppdrag krever en sunn kombinasjon av hardt arbeid, håndverk og lidenskap. Selv i dag, med digitaltrykk som en naturlig del av tilbudet, er vi et trykkeri som dyrker det grafiske fagets lange tradisjoner og der offset-trykk fortsatt har en vesentlig plass. Samtidig jobber vårt trykkeri kontinuerlig for å utnytte mulighetene som ligger i utviklingen av den digitale teknologien.


Vårt trykkeri leverer bl.a:

• Visittkort
• Flyers og DM (direct mail)
• Rollup
• Beachflagg
• Brosjyrer
• Kataloger
• Magasiner
• Bøker
• Plakater
• Bannere
• Reklamemateriell
• Messevegger


 
Kontakt oss: 466 10 020 eller send inn skjema under
Se også
Reklamemateriell

Reklamemateriell

rollup

Rollup

Plakat

Plakater


Et trykkeri med trykk på kvalitet
Vi er et trykkeri som legger vår stolthet i å dyrke en helhetlig trykkeprosess. Trykking gjøres i dag oftere digitalt, og er både raskt og rimelig. Men det må aldri gå på bekostning av kvaliteten. Kvalitet, kunnskap og erfaring danner grunnmuren i vår arbeidsmetode. Med andre ord: Vi gjør alt for å realisere din visjon på papir eller andre medier.
 
Vær trygg på at vårt trykkeri følger hele prosessen med argusøyne, og at vi tar fullt ansvar fra tidspunktet en jobb ankommer vårt trykkeri, til du står med trykksaken i hendene.

Vi leverer alltid høy kvalitet – til avtalt tid og riktig pris.
 
God service og trygge valg
Yello Digital er et trykkeri som både veileder og følger deg opp personlig gjennom hele trykkeprosessen, enten du skal ha visittkort, en enkel brosjyre eller en komplett kampanje i flere ulike formater. Vi har toppmoderne utstyr for digitaltrykk, offsettrykk og fotoprint, men det er ikke utelukkende utstyret som sørger for et topp resultat. Perfeksjon ligger i detaljene, og vårt trykkeri hjelper deg mer enn gjerne med alt fra valg av format og trykklargjøring til fargejustering og valg av papir.
 
Ressurser og korte tidsfrister
Uavhengig av tidsrammer og prosjektets natur, så løser vårt trykkeri oppgaven. Som en del av et stort grafisk miljø har vi ressursene til å ta på oss alle typer jobber, både innenfor digital- og offsettrykk. Alle prosjekter er like viktige. Alt skal leveres til avtalt tid. Trykksaker er ferskvare og har i de aller fleste tilfeller korte tidsfrister. I vårt trykkeri er vi vant til å snu oss rundt og løse oppgaver raskt, og er derfor tilgjengelige 24 timer i døgnet.

Et perfekt resultat avhenger av tilgjengelighet, engasjement og et lidenskapelig forhold til alle detaljer.
 
Grafisk design av trykksaker
Trykksaker med høy kvalitet og godt innhold øker både oppmerksomheten og leselysten. Yello Digital er et trykkeri med den lange og nødvendige erfaringen som kreves for å skape slike opplevelser og kan også bidra med grafisk design, enten det gjelder bøker, en brosjyre, en katalog eller et tidsskrift. Les mer om grafisk design her.
 
Et trykkeri i Oslo, som leverer over hele landet
Vi er et trykkeri som i hovedsak har kunder i Oslo og Akershus, men vi leverer også trykksaker over hele Norge. Vårt trykkeri produserer visittkort, brosjyrer, magasiner, kataloger, bøker, flyers, plakater, kalendere, beachflagg, rollups, mapper, brevark, permer m.m.

 

Dette sier våre kunder om oss

sitat2
Jeg har brukt Yello Digital siden oppstarten, og har bare lovord å komme med da de alltid stiller opp og leverer som avtalt. 
 
Anbefales på det sterkeste.
 
Ulf Henriksen

Print-Link