visittkort-1-yello-digital
visittkort-3-yello-digital

Visittkort

Med et visittkort blir deling av kontaktinformasjon personlig. Selv i vår digitale tidsalder hvor kontaktinformasjon kan deles med noen få tastetrykk, kan et lite visittkort gjøre stort inntrykk.


KONTAKT OSS HER >

Et visittkort med originalt design kan oppleves som mer enn bare et kort, det kan være en personlig forlengelse av deg og din bedrift – og gi et sterkt etterlatt inntrykk. Et visittkort kan være enkelt og standardisert, men det kan også være det som skiller deg ut fra mengden.

Hvilken trykkemetode benyttes for visittkort?
Visittkort kan produseres både med digitaltrykk og offsettrykk. Begge teknikkene gir gode resultater, men det som skiller dem er selve produksjonen.

Digitaltrykk er ofte rimeligere for mindre opplag, og visittkort kan ofte leveres på dagen med denne trykkemetoden. Offsettrykk er en mer egnet trykkmetode for visittkort med større opplag. Uavhengig av trykkemetode kan man bruke spesielle effekter på visittkortet – som f.eks. foliering, preg, UV-lakkering og spotlakkering.

 
Kontakt oss: 466 10 020 eller send inn skjema under
Se også
Reklamemateriell

Reklamemateriell

Brosjyre2

Brosjyrer

Katalogggg

Kataloger

Visittkort med budskap
Om du benytter baksiden til å dele et budskap, er det kanskje nettopp det som gjør at en mottaker husker deg. Og unike visittkort deles og snakkes om. Et kreativt visittkort er noe som gjerne vises fram og kan være en god måte å spre kjennskap og kunnskap om din bedrift på!
 
Når du har med deg visittkort og overleverer disse, viser du potensielle kunder og samarbeidspartnere at du alltid stiller forberedt.

Visittkort i ulike størrelser og papirkvaliteter
Den mest vanlige størrelsen på visittkort er 90×55 mm. Men det er ikke uvanlig å trykke kortene i andre formater, eksempelvis visittkort i størrelsen 85×55 mm. Vi kan produsere visittkort i de fleste størrelser og formater – og i ulike papirkvaliteter. Vi trykker visittkort på alt fra 100 % resirkulert papir til materialer som gjør at de tåler en runde i vaskemaskinen.
 
Er du usikker på hva slags visittkort du skal velge og hvordan de skal produseres, så hjelper vi deg med gode valg. Uansett hva du velger, så leverer vi visittkort av høy kvalitet.