Magasin%203
N%C3%A6rbilde-magasin

Magasin

Vi trykker alle typer magasiner og tidsskrifter – uavhengig av opplag og omfang. Selv i en stadig mer nettbasert hverdag, har magasiner en fremtredende rolle. Magasiner kan by på fordypning, og et mer uformelt og mykt innhold. Et magasin kan være et viktig element i en god markedsstrategi.


KONTAKT OSS HER >

Et magasin er ofte litt mer fordypende og temabasert, og kan beskrive bedriftskulturer, ulike emner, temaer eller produktkategorier – og har som mål å opplyse eller påvirke leseren. Et magasin har gjerne lenger levetid og overlever i mange sammenhenger en tradisjonell brosjyre.

Hvilken trykkemetode bør benyttes for magasiner?
Magasiner kan produseres både med digitaltrykk og offsettrykk. Begge teknikkene sikrer god kvalitet, og forskjellen er i hovedsak selve produksjonsmetoden.
 
  • Digitaltrykk er ofte rimeligere ved trykking av et mindre opplag magasiner – og disse kan ofte leveres med korte tidsfrister. 
  • Offsettrykk er en mer benyttet trykkemetode for magasiner med større opplag, samt i tilfeller der man ønsker å benytte seg av spesialeffekter på omslaget på magasinene – eksempelvis UV-lakkering, foliering og spotlakkering.
 
Er du usikker på hva slags trykkemetode du ønsker for ditt magasin, så kan vi gi deg gode og trygge råd.

 
Kontakt oss: 466 10 020 eller send inn skjema under
Se også
Reklamemateriell

Reklamemateriell

Brosjyre2

Brosjyrer

Katalogggg

Kataloger

Et magasin kan by på gode opplevelser
Et magasin kan gi gode leseropplevelser, og være grunnen til at en kunde husker deg. Magasiner kan på en underholdende måte informere kundene dine om selskapet ditt og produktene du kan tilby – eller rett og slett servere gode historier og opplevelser som gir leseren positive assosiasjoner til din bedrift. Da er veien til å kontakte nettopp ditt firma kortere, neste gang personen trenger tjenestene eller produktene du tilbyr.
 
Trenger du hjelp til å designe et magasin?
Vi hjelper deg gjerne med den grafiske utformingen av magasinet ditt, slik at det får et profesjonelt uttrykk. Les om grafisk design her.