Brosjyre
Brosjyre2

Brosjyrer

Selv i vår nettbaserte verden, har brosjyrer fortsatt sin berettigelse og relevans. Brosjyrer brukes i stor utstrekning til å informere om selskaper og produkter, ved kampanjer og events. En profesjonell brosjyre er fremdeles i svært mange sammenhenger en viktig del av en god markedsstrategi.


KONTAKT OSS HER >

Brosjyrer er betegnelsen på trykksaker som blir brukt i informasjons- eller markedsføringsøyemed. En brosjyre er ofte kortfattet og beskriver en bedrift, et emne eller et produkt – og har som mål å opplyse eller påvirke leseren. Brosjyrer kan annonsere for beliggenhet, arrangementer, kundefordeler, produkter, salg, tilbud, m.m.

Hvilken trykkemetode bør benyttes for brosjyrer?
Brosjyrer kan produseres både med digitaltrykk og offsettrykk. Begge teknikkene gir god kvalitet, men det som skiller dem er selve produksjonsmetoden.
 
  • Digitaltrykk er ofte rimeligere for et mindre opplag av brosjyrer, og disse kan ofte leveres neste dag med denne trykkemetoden.
     
  • Offsettrykk er en mer egnet trykkemetode for brosjyrer med større opplag, og i tilfeller der man ønsker å bruke spesialeffekter på brosjyrene – som f.eks. foliering, UV-lakkering og spotlakkering.

Er du usikker på hva slags trykkemetode du ønsker for din brosjyre, så hjelper vi deg med gode anbefalinger. Uansett så trykker vi brosjyrer du vil være stolt av.

 
4 siders brosjyre

4 sider

En kompakt brosjyre, ideell for å gi kortfattet informasjon.
6 siders brosjyre

6 sider

En allsidig brosjyre hvor man kan gi leseren mer utfyllende innhold.
Ulike falsemetoder brosjyre

Ulike falsemetoder

Skap unike og iøynefallende presentasjoner med ulike falsemetoder.
Flyers

Flyers

Enkelsidige promoteringssider, perfekte for å spre rask informasjon eller annonsere arrangementer og kampanjer.
Foldere

Foldere

En elegant måte å presentere mer omfattende informasjon som produkter eller selskapspresentasjoner.
Kvadratiske brosjyrer

Kvadratisk

En kvadratisk form skiller seg ut med sitt unike og moderne design.
Liggende brosjyrer

Liggende

Et bredere sideformat gir god plass til å vise bilder og grafikk.
Stående brosjyrer

Stående

En mer tradisjonell stil, som passer godt til portrettbilder og lengre tekster.
Kontakt oss

Ta kontakt

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med oppsett, design eller ferdiggjøring, er du velkommen til å kontakte oss.
Kontakt oss: 466 10 020 eller send inn skjema under
Se også
Reklamemateriell

Reklamemateriell

Magasin%203

Magasin

Katalogggg

Kataloger

En brosjyre bør vise dine kvaliteter
En profesjonell brosjyre kan være grunnen til at en kunde får en god opplevelse og husker deg, for så å kontakte nettopp ditt firma neste gang personen trenger tjenestene du tilbyr. Men det krever at brosjyren din skiller seg ut. Gode brosjyrer informerer kundene dine om selskapet ditt og hva du kan tilby dem, på en informativ og tydelig måte. Brosjyrer av dårlig kvalitet kan på den annen side sende kundene rett i armene på en av konkurrentene dine.
 
Trenger du hjelp til å designe en brosjyre?
Kontakt oss, så hjelper vi deg med den grafiske utformingen og sørger for at du får et profesjonelt uttrykk på brosjyren din.

 

Dette sier våre kunder om oss

sitat2
Furuset Idrettsforening har gjennom flere år hatt et tett og godt samarbeid med Yello Digital når det gjelder utarbeidelse av årsrapporter, brosjyremateriell, flyers, rollups, digitalisering av gamle bilder m.m.
 
«Yello Digital er kreative, faglig dyktige, nøyaktige, og leverer til riktig tid og til en fornuftig pris. Yello Digital får våre beste anbefalinger.»
 
Vidar H. Noreng, Daglig Leder
Furuset IF logo